Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alakformáló TIPP

2013.08.18

bikini_neon_cikk_lead_fill_424x283.jpg 

 

Biztos vagyok abban, hogy rengeteg időt töltesz azzal, hogy rendszeresen mozogj és odafigyelj a helyes, egészséges táplálkozásra. Azért mielőtt elszaladnál a plázába megvenni a szexis, trendi fürdőruhád, készíts egy listát ezekről az ételekről. Próbáld kerülni őket, és hidd el, eléred azt az alakot, amiről mindig is álmodoztál.

szénsavas italok, örök ellenségeink. Mindenhonnan ők néznek ránk. Egy szénsavas üdítő helyett igyunk inkább vizet: sokkal finomabb és egészségesebb is. Ezeknek az italoknak az az egyetlen nagy hibájuk, hogy hihetetlenül fel tudnak bennünket puffasztani. Így nem hiszem, hogy olyan sokat ért volna az a sok padlón eltöltött óra - a has izmainak erősítésével. 

zöldségek egy része ugyanolyan tüneteket hozhat elő, mint az előbb említett szénsavas italok. Felpuffasztanak. Kerüljük a brokkolit, a káposztát, és a kelkáposztát is, ha nem szeretnénk egy nagy lufiként végiggurulni a homokos tengerparton. 

rágógumi szintén a fel puffasztó termékek közé sorolható. De miért is? Ahogy rágjuk, sokszor nyitva marad a szánk és egyre több levegőt nyelünk le.

cukros kevert italokkal mindig is harcban álltunk. Isszuk...persze, hogy isszuk őket, mivel finomak. Bele sem gondolunk, hogy mennyi mesterséges édesítőszer és cukor található bennük. Ez nem csak hogy lerakódik a testünk érzékenyebb pontjaira, de még a fogaink is könnyebben romlanak meg.

tejtermékekre általában azt mondjuk, hogy egészségesek, hiszen tele vannak kalciummal és fehérjével.  Viszont ebben a cikkben elég sokszor említettünk felpuffasztó ételeket. A tejtermékeknek is van sajnos egy ilyen negatív tulajdonságuk.

Félreértés azért ne essék, nem arról beszélünk, hogy ezeket a termékeket egyáltalán ne fogyasszátok! Csak csínjával! Ezek mellett természetesen ami a legfontosabb: a rendszeres mozgás!

 

A mappában található képek előnézete Frizurák

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképLevelezőlista
Archívum

Naptár
<< November / 2020 >>

Statisztika

Most: 1
Összes: 122747
30 nap: 1832
24 óra: 109