Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megérkezett a Swarovski 2013/14-es őszi-téli kollekciója

2013.09.02

swarovski 2013 2014 őszi téli ékszer kollekció nyaklánc karkötő divat tipp

 A Swarovski inspiráló kirándulásra, kontinenseken, hegyeken, lenyűgöző tájakon átívelő utazásra, a Selyemút és rejtett kincsei, a “Secret Treasures” felfedezésére hívta vendégeit a Párizsi Nagyáruház báltermébe. Az ősi útvonal és misztikus megállói, Kína, India, a Himalája és Velence ihlette a “Secret Treasures” kollekció varázslatos szépségeinek születését.

Trokán Nóra az est házigazdájaként "vezette át" a vendégeket a Selyemút legendás állomásain. Indiában Somi Panni és két partnere ünnepelte hagyományos, autentikus táncelőadással az élet örömeit.

swarovski 2013 2014 őszi téli ékszer kollekció nyaklánc karkötő divat tipp

Az út végső állomásával, Velencével ért csúcspontjához a műsor, amikor Zavaros Eszter, a Magyar Állami Operaház tagja Verdi La Traviátájából adott elő egy áriát.

swarovski 2013 2014 őszi téli ékszer kollekció nyaklánc karkötő divat tipp

Rendkívül változatos és sokrétű benyomások inspirálták Nathalie Colint a "Secret Treasures" kollekció megalkotásánál: „Mivel nagy hatással voltak rám Ázsiába, Kínába, a Himalájába és Indiába tett utazásaim, személyesen kötődöm e kollekció ihletőihez. Az orientalista, író és felfedező, Alexandra David-Néel csodálójaként egy kontinenseken és hegyláncokon átívelő utazást képzeltem el a mai időkre vetítve” - mondja Nathalie Colin legújabb kollekciója kapcsán.

A „Secret Treasures” kifinomultan modern megközelítésben elevenít fel emblematikus elemeket, így válik központi motívummá a jin és jang szimbolizmusa a Kína-témában, néhány lépéssel távolabb pedig a Himalája, a vad és fennséges természet organikus mintázatai. India kapcsán a díszítésekben gazdag, káprázatos, ornamentika, a ragyogó árnyalatok és az életigenlő rituálék ihlették a színpompás ékszerek születését. A Velence-darabokban a város finomsága, titokzatossága, a csábító design szólal meg a lagúnák ködszínei és a fátyolos csipkefüggöny mögül felsejlő barokk pompa nyelvén. Egy estére a Swarovski Budapestre hozta a Selyemút valamennyi titkát és varázslatát.

A “Secret Treasures” kollekció 2013 augusztusától lesz kapható.

Most pedig nézd meg galériánkat, amiben láthatod, mely hazai hírességek tették tiszteletüket a bemutatón.

 

 

A mappában található képek előnézete Ruhák

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképLevelezőlista
Archívum

Naptár
<< November / 2020 >>

Statisztika

Most: 1
Összes: 141086
30 nap: 2480
24 óra: 161